5 мая 2015 г., 00:13  

Оставам 

  Поэзия » Другая
572 1 0

Ти така и не разбра, че ще остана -

дори след всичките ти многоточия,

след мълчания, след викове и рани, 

след размазаните спомени по слепоочията.

 

И ръката ми ще си стои във твоята,

най-временната ме нарече, но останах.

Изгуби празнотата си във моята,

Аз обич съм и във сърцето ти настанах!

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??