25 февр. 2006 г., 00:02

Остави ме сама 

  Поэзия
880 0 1
Остави ме сама.
Имам нужда да плача.
Няма нежна любов.
Има груби палачи.
Има парещи думи,
които болят.
Има тежки плестници,
окървавена плът.
Има драскащи нокти.
И очи по стените...
Има пясък във гърлото.
Има пясък в очите ми.

Има гроб насред стаята.
Остави ме сама.
Нямам нужда от свещи.
Мракът е светлина!

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Толкова сила в болката, толкова силен стих!!! 6!
Предложения
: ??:??