27 июл. 2017 г., 11:18

Остави ми поне вярата 

  Поэзия » Другая
326 1 3

От празните думи

и надежди, илюзии -

предпочитам аз ножа,

забит точно и бързо.

Може всичко да свърши

с вечна превръзка на раната.

Но недей ме лъжѝ!

 

Остави ми поне вярата...

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??