27.07.2017 г., 11:18 ч.

Остави ми поне вярата 

  Поезия » Друга
335 1 3

От празните думи

и надежди, илюзии -

предпочитам аз ножа,

забит точно и бързо.

Може всичко да свърши

с вечна превръзка на раната.

Но недей ме лъжѝ!

 

Остави ми поне вярата...

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??