Jul 27, 2017, 11:18 AM

Остави ми поне вярата 

  Poetry » Other
323 1 3

От празните думи

и надежди, илюзии -

предпочитам аз ножа,

забит точно и бързо.

Може всичко да свърши

с вечна превръзка на раната.

Но недей ме лъжѝ!

 

Остави ми поне вярата...

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??