23 нояб. 2005 г., 19:49

островът 

  Поэзия
1003 0 0

Намирам се на острова красив,
пожелах го и стана мой дом.
Тук за първи път усетих че живея,
срещнах непознато чувство-свобода!
Но по-свободна ли съм от мойта самота?
Всичко е така спокойно и невинно,
няма грехове и злоба,
живот без болка и тъга!
Сега се радвам на дребните неща-
на пясъка в ръцете си,
и думите на вятъра!
Говоря със морето,
а то разказва хубави неща!
Нощем си играя със звездите,
тяхна майка е грижовната луна.
Тя съвет ми дава - да следвам своята мечта,
дори да се наложи в пътя си да съм сама!

© Христина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??