6 сент. 2006 г., 16:27

Островът 

  Поэзия
865 0 10
Казват, на Острова всичко е хубаво...
Птици, небе и красиви цветя...
И че на Острова всичко е влюбено...
Мир и любов...без прашинка тъга...
Казват, че Островът е откровение...
Дом за танцуващи чисти души...
Няма войни,няма глад и съмнение...
Вечна хармония тихо цари...
Казват, сезони че няма на Острова...
Тука сезонът е - вечен покой...
Няма закони и порти залостени,
нито човешки капани и вой...
Казват, на Острова не се гостува...
Всички безсмъртни са, ала не знам,
кой казва Островът, че съществува?
Никой не се е върнал от там...

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??