...Освобождават ни чувствата...и политаме...
Всяко кътче и пространство на тези космически чувства
във виковете и тишината, в песните, сълзите, стоновете
галят съществото ми, създадено от връзката между теб и мен,
от душата ти с любов и светлина изпълнила моята душа...
И промъкваш се ти в мен, спираш ми дъха и ми го връщаш
въздишайки, и вятърът на живота и птиците на спряното време
рисуват, чертаят, татуират това как безкрайно се обичаме...,
когато един дълбок дъх, извиращ от теб, извира и във всяка фибра в мен...
и тогава тези красиви чувства, които не можем да опишем,
а само да показваме, говорят ни, чуваме ги, усещаме ги,
докосваме ни, освобождават ни и политаме...
И в този момент не знам къде, как и защо се намираме...,
само знам, че ме прегръща топлината, че ме целува светлината,
че съм щастлива и ти си щастлив..., че наистина сме живи
и просто правим любов..., влюбваща ни всеки миг все повече...
© Лили Вълчева Все права защищены