18 авг. 2010 г., 18:48

Осъмнах на двайсет 

  Поэзия » Другая
690 0 3

Първите нежни целувки,

първата обич, а после раздялата -

всичко забърках в коктейл

и на екс изпих до последната капка.

 

И втората обич - и нея насилих.

Поисках я, имах я.

Твърде лесно всичко получих.

Може би затова го погубих.

 

Набързо пораснах,

сама се ограбих.

Отнех си безгрижното детство,

замених го с любовни терзания.

 

Заспах на тринайсет,

осъмнах на двайсет.

Толкова много да бързах -

за какво ли ми беше...

© Карина Кирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??