Не, днес няма да плача. Ще бъде различно!
С нова мечта ще посрещна утрото бяло.
Днес ще забравя, че те безумно обичам
и
Днес ще разпусна немирни коси срещу вятъра.
Нека флиртува в очите ми нежна мъгла.
Ще бъда щастлива, не за своето "Някога",
а за това, което се случва сега.
Днес ще бъда красива. И истинска.
Ще погребвам всеки спомен и късче тъга,
и всяка болка в сърцето, неволно подтискана,
ще изтрия! От днес започвам с нова искра!
Не, днес няма да плача. Ще бъде различно!
С нова мечта ще посрещна утрото бяло.
Днес ще забравя, че те безумно обичам
и ще събера парчетата себе си, за да съм цяла.
© Сияна Георгиева Все права защищены