15 мар. 2014 г., 18:56

От една разбита душа 

  Поэзия
649 0 1

Знаех, че няма да се получи.

Бях убедена.

И въпреки това опитах.

Борих се, исках,

вземах, давах, получавах.

Не можеш да кажеш, че не го исках.

Страдах, плаках,

унищожих себе си, може би и теб.

И отново опитах. Не се получи.

Бяхме твърде различни.

Боли ме.

Но ме боли, защото опитах,

а не защото не го направих.

Боли ме заради всичките дни,

които преживяхме.

Заради всичките дни,

които няма да споделим.

Но най-вече ме боли,

защото те изгубих,

изгубих част от себе си.

© Петя Кънчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??