Знаех, че няма да се получи.
Бях убедена.
И въпреки това опитах.
Борих се, исках,
вземах, давах, получавах.
Не можеш да кажеш, че не го исках.
Страдах, плаках,
унищожих себе си, може би и теб.
И отново опитах. Не се получи.
Бяхме твърде различни.
Боли ме.
Но ме боли, защото опитах,
а не защото не го направих.
Боли ме заради всичките дни,
които преживяхме.
Заради всичките дни,
които няма да споделим.
Но най-вече ме боли,
защото те изгубих,
изгубих част от себе си.
© Петя Кънчева Всички права запазени
Прегръдка!