По дяволите всеки следващ грях.
По дяволите даже всички норми.
страхуваш се, че може би не бях
достатъчна за всичките ти догми.
Достатъчна, за да изправя ръст
и егото ти мъжко да достигна,
но бях достатъчна за твоя кръст
с идеята, че може би ще свикна
с болезнения до полуда мрак,
гневът и режисираната роля.
Извая ме, един прекрасен враг –
с дантелената рокля. Вместо броня.
Жени Иванова
© Jasmin Все права защищены