1 дек. 2007 г., 17:36

От Мен на Менеси  

  Поэзия
1183 0 4
Аз вярвам... в Менеси!!!

И ако някой на вратата ти се появи,
ако си бил нещастен и самотен...
Знай, навън едно сърце със твоето тупти,
с усмивка... в миг от сладък спомен...

А ако спомените ти осмислят дните,
ако те правят весел и щастлив...
ако изграждат мислите ти и мечтите,
превърни ме в спомен мил и жив...

И ако някой на вратата ти се появи,
ако си бил нещастен и самотен...
Пусни го вътре и се усмихни,
дари го с песен в миг спокоен...

А ако спокойствието ти допада,
ако те кара да се чувстваш себе си,
ако превръща теб във Менеси
отпусни се в този миг наслада...

И ако някой на вратата ти се появи,
отвори, пусни го в своя дом сиротен...
И знай... туй що в очите му блести,
е благодарност... миг - в подарък скромен...

... Елмс 25.11.2007г.
Поглеждам те и като в огледало виждам Мен във Менеси!

© Елмо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??