22 нояб. 2008 г., 09:20

От морето се чу крясък 

  Поэзия » Юмористическая
522 0 0

 

От морето се чу крясък


Намигна единият - изплези се другият,
поредният кикот едва с шепи прикриваха,
а отгоре ги гледаше една Месечина
и тя се усмихваше на таз дивотия.

 

ТОЙ нежно я пусна - ТЯ закачливо го плесна,
последва гонитба... вълните се смееха.
Изтриваха бавно следите със тласък,
които оставаха по мокрия пясък.

 

ТЯ задъхано падна - погледна звездите,
закри ги сянка странна... последва затишие.
Затвори очите, а косите се сляха.
Пулсът препускаше, от морето се чу крясък...

 

22.11.2008 г.

© Маранди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??