5 февр. 2008 г., 11:47

От обич 

  Поэзия
702 0 12
 
Не трябваше? Да, трябваше! Нали?
Да се пресича твоят път със моя,
годините минаваха - дори
забравила бях всичко твое.

Не чаках теб, не чаках любовта,
в мен сякаш всичко бе заспало.
Едно момче в спомена живя
и избледня във снимка овехтяла.

А после във очите му видях
такава светлина, че ме запали
не помня как, но просто изгорях
и вече нямаше за мен забрани.

Превъхнах се във птица без крила,
летях от обич, дръзко, непонятно
достигнах даже тази висота,
която бе за мене необятна.

Обичам те като за първи път,
живея, за да бъда пак до тебе -
годините стремително летят...
Спри, моля те, не бързай, време!!!

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??