27 нояб. 2012 г., 11:34

От обич съм родена... 

  Поэзия
977 0 8

Стихия съм...

И луда от обичане.

Такава лудост

няма на земята.

Обичам те!

Обичам те!

Обичам те!

Нима е грях?!

Не. Любовта е свята!

От огън съм родена...

И съм буря!

Горя! Беснея!

Тлея. И утихвам.

Във твоите обятия стаена,

танцувам с пеперудите

и литвам.

Магия съм...

Изпивам те до капка.

Удавям се. И лягам уморена.

Нетленна съм.

И няма ме. И пак съм.

И дишам с теб.

От обич съм родена!

                               Bloom

© Веси Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??