26 мая 2022 г., 12:39

От щастието се отказа 

  Поэзия » Любовная
416 0 2

    

   От щастието се отказа

 

На самотен остров посадих цветя,

те разцъфнаха така красиви!

Исках само да са в твоята душа,

но си тръгнаха те мълчаливи.

 

И не казаха защо така тъжат

и какво са те във теб открили,

може би не искат да ме наранят –

колко нежни са, красиви, мили!

 

На самотен остров посадих цветя,

любовта им ти не забеляза,

не докосна с обич тази красота

и от щастието се отказа.

                 Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??