От щастието се отказа
На самотен остров посадих цветя,
те разцъфнаха така красиви!
Исках само да са в твоята душа,
но си тръгнаха те мълчаливи.
И не казаха защо така тъжат
и какво са те във теб открили,
може би не искат да ме наранят –
колко нежни са, красиви, мили!
На самотен остров посадих цветя,
любовта им ти не забеляза,
не докосна с обич тази красота
и от щастието се отказа.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени