1 мая 2007 г., 10:32

от скука навярно 

  Поэзия
714 0 1

През зимата те срещнах,
след много студ и страх
Повярвах ти. Гореше ...
От пламък ослепях.

Сънлива бях в тъгата
и мудно се опомних,
когато вече вятърът
сърцето ми прободе.


От скуката навярно,
от глад за нов сюжет -
в началото бе радост,
а после припев блед.


В устата ми изстива
най-жарката следа,
от думите, които
мълвях за любовта.


Набързо си замина,
щом пролетта дойде -
горещо лято идва
и жаждата расте...


Очите ми не виждат
звездите недогряли
ръцете си измихме в
сълзите на желанията.

© Дакота Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??