1 авг. 2015 г., 21:01

От сълзите си го изтрий 

  Поэзия
516 0 1

Защо плаче това момиче –

ще питат погледи окръжни.

Отговорът – защото обича,

няма да крият очите тъжни.

 

Тръгнал е прекалено рано

към залеза на неговия ден,

оставил съкровище голямо

в сълзи и живот прероден.

 

От сълзите си го изтрий

ти нямаш никаква вина,

затова – да плачеш спри –

в очите още има светлина.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??