21 окт. 2016 г., 13:03

От такава рана страшно много боли! 

  Поэзия
347 1 0

Отново осъмнах с оголена душа.

Мъгливо е! Студено, но не зъзне!

Странно зверче,

като многовалентен елемент,

е разперила безброй ръце!

Тя търси! Тя иска прегръдка!

Иска да приласкае света!

Да го завие с нежност!

Да го стопли с доброта!

Иска да го нахрани с много любов!

Не знам, дали за такава храна светът е готов.

Дано да е! Да не я нарани!

От такава рана страшно много боли!

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??