5 февр. 2011 г., 15:37

От теб зависи 

  Поэзия » Любовная
577 1 0

Чакам само знак от теб.
Толкова ли не разбираш?!
Бездействието ти ме подлудява.
С мълчанието си ме убиваш.

Покажи ми, че ти пука!
Че ти липсвам. Че ме искаш.
Има чувства между нас.
Престани да ги потискаш!

Докога ще го умуваш?
Няма време за игри.
Единствено от теб зависи.
Най-накрая се реши!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??