Feb 5, 2011, 3:37 PM

От теб зависи 

  Poetry » Love
576 1 0

Чакам само знак от теб.
Толкова ли не разбираш?!
Бездействието ти ме подлудява.
С мълчанието си ме убиваш.

Покажи ми, че ти пука!
Че ти липсвам. Че ме искаш.
Има чувства между нас.
Престани да ги потискаш!

Докога ще го умуваш?
Няма време за игри.
Единствено от теб зависи.
Най-накрая се реши!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??