31 июл. 2012 г., 20:23

От време на време 

  Поэзия » Другая
490 0 2

 

 

                         От време на време

 

                                           Игра на думи

 

 

                              В този временен свят.

                              В това временно време.

                              В гладния за обич град,

                              любовта е... бреме.

 

                               Поетът търси своя събрат.

                               Поезията в ковчег... дреме.

                               Само в щурия маскарад

                                младостта идва навреме.

                   

      

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??