От време на време
Игра на думи
В този временен свят.
В това временно време.
В гладния за обич град,
любовта е... бреме.
Поетът търси своя събрат.
Поезията в ковчег... дреме.
Само в щурия маскарад
младостта идва навреме.
© Виолета Томова Todos los derechos reservados