13 окт. 2013 г., 15:44

Отчаяние 

  Поэзия » Любовная
418 0 5

Не си отивай днеска, мила!

Не ме оставяй сам-самин.

Отчаян съм  и нямам сила...

Жарта ми не гаси в комин.

 

Постой до мене. Прегърни ме.

Жарта в комина разпали.

Като преди и... целуни ме!

Последни страсти запали.

 

И после тука любовта ни

във тоз комин да пепели.

От утре вече и в кръвта ни

забравата да се всели.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??