Не си отивай днеска, мила!
Не ме оставяй сам-самин.
Отчаян съм и нямам сила...
Жарта ми не гаси в комин.
Постой до мене. Прегърни ме.
Жарта в комина разпали.
Като преди и... целуни ме!
Последни страсти запали.
И после тука любовта ни
във тоз комин да пепели.
От утре вече и в кръвта ни
забравата да се всели.
© Никола Апостолов All rights reserved.
Желая Ви хубава и творческа седмица!
Поздрави от мен!