25 июл. 2011 г., 07:13

Отдаденост 

  Поэзия » Любовная
1337 0 19

Навярно ще познаеш в мен

очите ми – синчец омаен.

По маковете в слог червен

целувките ни ще познаеш.

 

И повеят ще ти шепти,

как снимката ти съзерцавам.

Зад девет планини си ти –

в деветото море аз плавам.

 

Светът широк... Но в ден и мрак

пътеката към теб ще виждам –

по нея да се върна пак

с оназ любов, по-силна трижди!

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??