Отдавам ти се цялата! Вземи ме!
И нека в твоя Ад да бъда Рай!
Като Адам, първичен, покори ме!
Животът кратък е, началото е край...
Мига да изживеем сладострастно
и вкусили веднъж греха
усетим, че във Ада става тясно
за Космоса във нашите тела.
© Надежда Борисова Все права защищены