Aug 10, 2007, 12:24 AM

Отдавам ти се цялата 

  Poetry
659 0 8

Отдавам ти се цялата! Вземи ме!

И нека в твоя Ад да бъда Рай!

Като Адам, първичен, покори ме!

Животът кратък е, началото е край...

Мига да изживеем сладострастно

и вкусили веднъж греха

усетим, че във Ада става тясно

за Космоса във нашите тела.

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??