10.08.2007 г., 0:24 ч.

Отдавам ти се цялата 

  Поезия
664 0 8

Отдавам ти се цялата! Вземи ме!

И нека в твоя Ад да бъда Рай!

Като Адам, първичен, покори ме!

Животът кратък е, началото е край...

Мига да изживеем сладострастно

и вкусили веднъж греха

усетим, че във Ада става тясно

за Космоса във нашите тела.

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??