Ласки с нежност в мрачна синева.
Ухание, потребност, поглед на сърна.
Отдаденост безмерна. Необятна тишина.
Изгубена невярност, споделена топлина.
Въздишки леки, доловими са едва,
рискунки крехки от ненаситните тела.
Голота, събласън, ритъм в нощта.
Танц богопомазан под звуци на страстта.
Дихание на устни мокри, оставащи следи.
Белези безброй, достойни за поклон,
длани влажни, пот, изкъпани коси,
екстаз от раздаване и последен стон!
© Ваня Йорданова Все права защищены