Отдавна
Отдавна затворих сърцето си,
то искаше само любов.
Прогоних от него мечтите си,
а търсех в красивото зов.
Отдавна, отдавна във времето
сънувах слънца и звезди.
Отдавна забравих за светлото,
донесло ми само беди.
Отдавна остана далечното,
отдавна остана и ти.
Вълшебното време отминало,
с дъждовните капки вали.
И пее дъждът във сърцето ми,
в душата ми още вали.
И властват във дните ми спомени
от чувства, любов и мечти.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены