13.04.2023 г., 7:29 ч.

Отдавна 

  Поезия » Любовна
173 0 2

      

         Отдавна

 

Отдавна затворих сърцето си,

то искаше само любов.

Прогоних от него мечтите си,

а търсех в красивото зов.

 

Отдавна, отдавна във времето

сънувах слънца и звезди.

Отдавна забравих за светлото,

донесло ми само беди.

 

Отдавна остана далечното,

отдавна остана и ти.

Вълшебното време отминало,

с дъждовните капки вали.

 

И пее дъждът във сърцето ми,

в душата ми още вали.

И властват във дните ми спомени

от чувства, любов и мечти.

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??