28 дек. 2023 г., 13:33

На отец Боян Саръев 

  Поэзия » Гражданская
245 0 1

Родината ни свята ти беше мила,

нека помним ние делата твои!

Впечатлени сме от твоята сила,

доказа, че българското има устои!

 

Почитат те свестните хора,

примерът ти труден беше,

но той ни е светлина, опора,

затуй плачът е безутешен!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??