Dec 28, 2023, 1:33 PM

На отец Боян Саръев 

  Poetry » Civilian
320 0 1

Родината ни свята ти беше мила,

нека помним ние делата твои!

Впечатлени сме от твоята сила,

доказа, че българското има устои!

 

Почитат те свестните хора,

примерът ти труден беше,

но той ни е светлина, опора,

затуй плачът е безутешен!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??