28.12.2023 г., 13:33 ч.

На отец Боян Саръев 

  Поезия » Гражданска
243 0 1

Родината ни свята ти беше мила,

нека помним ние делата твои!

Впечатлени сме от твоята сила,

доказа, че българското има устои!

 

Почитат те свестните хора,

примерът ти труден беше,

но той ни е светлина, опора,

затуй плачът е безутешен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??