3 февр. 2009 г., 19:40

Oтегчена... 

  Поэзия
529 0 1

От утре друг ще си...
Може би ще помниш, че ме има.

 

 

 

 

 

 

Гласa си изгубих от викане...
след теб да крещя, че си тръгвам!
Поредна доза отегчение...
Но печеля... седмица внимание...

 

 

 

Изпросено мълчание...
... изпълващо скучната маса!
Целувки...
Да личи, че сме "ЗАЕДНО"!

 

 

Тази твоя еднаквост побърква ме...
Кога ще бъдеш друг...
Ръцете ти кога ще са топли?
Омръзнаха ми и дрехите ти черни!

© ДРУГА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??