12 нояб. 2022 г., 14:01

Отговорът 

  Поэзия
160 0 0

„Кое е ,мамо,
по-добре - вълшебник ли
или магьосник?“

 

„Чеде, отговорът е
в НЕБЕСНИЯ въпросник!“

 

***

 

„Кое е, тате,
по-добре - магьосник ли
или вълшебник?“

 

„Чеде, отговорът е
в НЕБЕСНИЯ УЧЕБНИК!“

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??