24 авг. 2017 г., 11:04  

Отиде си 

  Поэзия
271 0 1

Аз пак ще те изстръгна от душата си,

за да е сигурно –

ще помета във себе си.

Понеже гърлото ми пълно е с чакъл

и нямам глас, 

не искам глас.

 

Отиде си...

© Еле-на Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прав му път
Предложения
: ??:??