Aug 24, 2017, 11:04 AM  

Отиде си 

  Poetry
274 0 1

Аз пак ще те изстръгна от душата си,

за да е сигурно –

ще помета във себе си.

Понеже гърлото ми пълно е с чакъл

и нямам глас, 

не искам глас.

 

Отиде си...

© Еле-на All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прав му път
Random works
: ??:??