4 дек. 2008 г., 17:26

Отиде си 

  Поэзия » Любовная
896 0 4

Отиде си,

просто така,

без обяснения,

с малко тъга.

 

Тръгна си,

мислейки, че си сам,

запътен нанякъде,

може би в твоя блян.

 

Реши - не съм тази,

отредена от наш`та съдба,

избра пътя, търсейки нея,

с главното "Н".

 

Върви, не те съдя,

ще разбера,

ще опитам да се усмихна

и продължа.

 

Всеки по пътя си

сам ще върви,

търсейки някой

с тъжни очи...

© Пролет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??