17 дек. 2010 г., 18:33

Отива си... 

  Поэзия » Любовная
757 0 1

Отива си последната вечер на май 

и с нея отиваш си и Ти.

 Не знам дали ще те видя

някъде отново през май!

 

Отива си топлата вечер,

догаря последно свещта,

раздялата – тя не прощава,

затова догаря последно и тя.

 

Отидоха си и мечтите мои,

отидоха си и вещите твои,

остана ми само свещта - недогоряла...

ПОСЛЕДНО В НОЩТА!

 

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??