Отива си последната вечер на май
и с нея отиваш си и Ти.
Не знам дали ще те видя
някъде отново през май!
Отива си топлата вечер,
догаря последно свещта,
раздялата – тя не прощава,
затова догаря последно и тя.
Отидоха си и мечтите мои,
отидоха си и вещите твои,
остана ми само свещта - недогоряла...
ПОСЛЕДНО В НОЩТА!
© Светлана Талева Всички права запазени
Много тъжен стих...