27 мар. 2008 г., 21:42

Отиват си приятели 

  Поэзия
470 0 4

Опари ни това!...

Макар

да бяхме се подготвили

психически,

фактически,

та даже

и лирически.

Направи ни шега!

Но не за да се смеем,

прихнахме

панически

от...

бяс!

Отиват си приятели!

Сбогуват се

физически

с родината

и...

с нас...

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??