Опари ни това!...
Макар
да бяхме се подготвили
психически,
фактически,
та даже
и лирически.
Направи ни шега!
Но не за да се смеем,
прихнахме
панически
от...
бяс!
Отиват си приятели!
Сбогуват се
физически
с родината
и...
с нас...
© Руми Бакърджиева All rights reserved.
Но пък чудесно си го написала
и аз те поздравявам!