Страхувам се от есента
и не искам да идва.
Празните птичи гнезда
аз не искам да виждам.
Късните изгреви
и ранните залези
не искам да поглеждам.
Страхувам се от болката,
а наесен тя е неизбежна.
Тиха, остра и нежна,
реже бавно и прилежно.
© Диляна Все права защищены
а наесен тя е неизбежна."- Точно така! Който е изпитал тази болка, не иска да я изпитва никога повече! Поздрав!