25 февр. 2018 г., 22:36

Отклонение 

  Поэзия » Любовная
368 1 3

Отклонение

 

Поисках вярната посока

да пренебрегна, да сгреша

и да извикам тъй високо,

че разума да заглуша.

 

И дълго скитах в надпревара

със времето и с паметта,

а щом се върнах, не заварих

ни тебе, нито любовта...

© Елка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??