11 июн. 2008 г., 01:46

Откраднат миг 

  Поэзия » Другая
621 0 1

          Откраднат миг от съдбата, затихнала буря в мрака...

          Онзи полъх ме накара да живея, за да заровя пръсти в твоите коси.

          Когато ми обърнеш гръб, да мога да плача от радост, защото те обичам.

          И след това да открия смисъла в друг образ...

© Бен Ар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??